Leeuwarden, 12 september 2021

Gepubliceerd op 13 september 2021 om 22:45

Vrijdagochtend is de monteur geweest en als ik aan de andere kant van de Ee langsfiets hoor ik de motor gelukkig!

's Middags gaan we door 3 bruggen en blijven we voor de Hermesbrug liggen, voor het Vitens gebouw. Er komt al snel iemand langs, of we stroom hebben? De paal is net gerepareerd, en de afzuiginstallatie mogen we ook gebruiken. Water is er niet meer verkrijgbaar omdat ze bang zijn voor legionella besmetting.

De brugwachter komt ook nog langs, zondag zijn de bruggen gesloten tussen 12 en 14 uur vanwege de suppers die met een 11- stedentocht bezig zijn. De Slauerhoffbrug komt 2 weken open te staan en de spoorbrug is stuk zodat de staande mast route naar Grou gestremd is, maar dat was al bekend.

 

Het Vitens gebouw in Leeuwarden.

De Hermesbrug

Eén van de 11-stedentocht suppers.

Zaterdag heb ik mijn eerste appeltaart aan boord gebakken. Sybren is naar de winkel en naar verschillende oud klanten geweest. Gea kwam langs voor koffie.

Zondag gaan we naar de suppers die de 11-stedentocht suppenvanaf Oudkerk de stad binnen komen. We lopen naar de Eebrug waar we aan de praat raken met een echtpaar met een houten schouw. Hun dochter supt mee! Wat een eind, 4 dagen 45 km en dan nog de laatste 25 km.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb