2021: Maart t/m Juli

Geen Wifi

Antsje stuurt mij geregeld berichten, die ik dan verwerk op deze site. Maar vanochtend belde ze, om te vertellen, dat ze al een paar dagen geen wifi meer hebben.

Lees meer »

Brunzbuttel 15 juli 2021

Woensdagochtend nog een keer bij de Jan-van-Genten gekeken. Ze hebben nu een heel ander gedrag dan gistermiddag toen het warm was. Ze vliegen nu veel met groen nestmateriaal, wat ze voor onze voeten wegplukken van de rotsen.

Lees meer »

Lekkum

Maandags fietsen we na mijn 2e coronaprik in het FEC naar mijn zus en zwager.

Lees meer »

Hoorn

We hebben een paar dagen geen internet gehad, maar ik zal jullie nu weer even bijpraten.

Lees meer »

Makkum

Vandaag Pinksteren en je zou verwachten dat het wel druk zou zijn in de haven maar het is nat, koud en stil in de haven.

Lees meer »

Enkhuizen

Gisteren hebben we heerlijk gezeild en we sliepen in Andijk. Het trapje op het anker komt hier goed van pas! En wordt bewonderd door andere schippers.

Lees meer »

De Kreupel

We hebben een weekje in de haven van Makkum gelegen, waar nog wat klusjes aan boord zijn gedaan. Verder hebben we veel gewandeld en gefietst.

Lees meer »

Te water, 16 maart 2021

Onderweg kregen we een dikke regenbui, maar aangekomen in Makkum begon om 9 uur de zon te schijnen. Om 10 uur komen ook Arnold en Joke en Meint om dit gebeuren mee te maken. De Dutch Rose glijdt heel rustig het water in.

Lees meer »

Op de Wal, 12 maart 2021

Vandaag 12 maart was het zover. Ons schip werd naar buiten gereden. Het staat nu op de wal bij de winterberging. Het is de bedoeling, dat de Dutch Rose a.s. dinsdag 16 maart te water zal worden gelaten.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb