Norderney 9 juli 2021

Gepubliceerd op 9 juli 2021 om 22:13

Op woensdagavond kwamen er in Lauwersoog veel zwemmers bij de gele boeien langs. Daarna moesten ze nog een stuk hardlopen.


Het wieltje van het log eruit gehaald en schoongemaakt. Een nat klusje maar hoeveelheid water in de boot viel mee. Dat werkt ook weer, kan ik weer mijlen schrijven!
Donderdag rond 8 uur door de sluis van Lauwersoog en daarna zeilen richting zee. Helaas is er later bijna geen wind meer en moet de moter erbij. We hebben 4 zeehonden zien zwemmen. Rond 20.30 zijn we in de haven van Norderney, het is bijna helemaal vol maar we mogen aanmeren naast een Duitser.

Vanmorgen ging Sybren naar de havenmeester om ons aan te melden en ik naar de Gulliver die bij de pomp ligt. Sybren kwam daar later ook, hij moest een sneltest laten doen omdat hij pas een week geleden zijn 2e corona prik had gekregen.

Vandaag over het strand en door het dorp gelopen, broodje "krab" gegeten en op een terrasje glas bier gedronken. Er was ook nog livemuziek in het openlucht theater. Het lijkt wel vakantie! Er liggen nu 2 boten tegen ons aan, de 1e komt uit Heerenveen en zal morgenochtend heel vroeg verder.

Norderney

 

Norderney is een van de Duitse Waddeneilanden. Het eiland is in zijn geheel een gemeente in de Duitse deelstaat Nedersaksen behorende tot het Landkreis Aurich, en heeft officieel de status van stad.Wikipedia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb