25 augustus 2023: Rendsburg

Gepubliceerd op 25 augustus 2023 om 22:04

We zijn de afgelopen tijd in de rood onderstreepte plaatsen geweest.

 

Vrijdag 25 augustus.

We zijn een paar weken in Denemarken gebleven, maar zijn nu weer in Duitsland. Op de heenweg zijn we buitenon via de eilanden Helgoland en Norderney naar Denemarken gevaren. Nu gaan we binnendoor en zijn we aangekomen in Rendsburg.

Gisteren zijn we met het hangveer naar de overkant gegaan en door de voetgangerstunnel weer terug. Bij delen van windmolens gezien, het is allemaal zóóóó groot!
Vandaag heerlijk gefietst langs het kanaal. Met het veer onder de brug naar de overkant. Bij het visrestaurant heerlijk gerookte paling gegeten. Met de veerpont weer terug en door bos, maisvelden, velden met ronde strobalen en dorpjes gefietst. We zien weer verschillende zaagbek-eenden in het kanaal. Als we  rond 5 uur terug zijn begint het al snel te regenen!

Een paar keer gerommel van onweer en het is weer droog. Op het gerommel van goederentreinen na en een kermis in de stad is het hier rustig. Er liggen een paar Zweden en Denen, 1 uit Reykjavik en nog wat uit Nederland die hier voor langere tijd liggen.

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb